Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΖΟΚΕΡ ΜΕ ΚΕΡΔΗ 1.800.000 ΕΥΡΩ!


   5, 14, 27, 35 και 40 με τζόκερ το 6, ήταν οι τυχεροί αριθμοί της 1307 κλήρωσης του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, Τζόκερ. Μετά από 5 συνεχόμενα τζακ ποτ, στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης βρέθηκε τελικά το νικητήριο δελτίο, το οποίο παίχτηκε στο πρακτορείο  της Παραολυμπιονίκου Ανθής Καραγιάννη στην Καβάλα. Ήταν ένα απλό δελτίο των 2,5 ευρώ που συμπλήρωσε ο ίδιος ο νικητής χωρίς την τυχαία επιλογή που βάζει το μηχάνημα, το οποίο όμως λόγω των πολλαπλών τζακ ποτ κερδίζει 1.800.000 ευρώ!

   Όπως μας ενημέρωσε ο αδελφός της Ανθής Αλέξης που παρέλαβε το δελτίο, μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ο νικητής και ο ίδιος δεν μπορεί να θυμηθεί από ποιον παίχτηκε. Πάντως επειδή πρόκειται για ένα συνοικιακό πρακτορείο που βρίσκετε στην Κηπούπολη, μικραίνουν οι πιθανότητες να πρόκειται για κάποιον περαστικό και όλοι συνομολογούν πως το πιο πιθανό είναι να είναι Καβαλιώτης. Βέβαια ο ίδιος ο πράκτορας σημειώνει πως καθημερινά λόγω της θάλασσας περνούν από την περιοχή αρκετοί Δραμινοί και Σερραίοι, δοκιμάζοντας την τύχη τους. Το Σάββατο που έγινε γνωστή η επιτυχία του πρακτορείου αλλά και χθες Κυριακή όλη την ημέρα, αρκετοί γείτονες πέρασαν από το πρακτορείο, ευχόμενοι στην Ανθή και στον αδελφό της πάντα καλές επιτυχίες.

   Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη πάντως, ο νικητής μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε πρακτορείο της χώρας και να πιστοποιήσει τη νίκη του, ακόμη και μέσω δικηγόρου, χωρίς να γνωρίσουμε τελικά ποιος είναι. Μόλις γίνει αυτό και ταυτοποιηθεί πως πρόκειται για το τυχερό δελτίο, χρειάζεται μια επίσκεψη στον ΟΠΑΠ και ο νικητής μπορεί να πάρει αμέσως τα κέρδη του. Κέρδη που μετά τις απαραίτητες κρατήσεις λόγω φόρων, θα ανέλθουν στο ύψος των 1.620.000 ευρώ.   

   Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως με δελτία των 2,5 μόλις ευρώ, βρέθηκαν και οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας, οι οποίοι κέρδισαν από 69.168,85 ευρώ ο καθένας. Το ένα δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο της Δράμας και το άλλο σε πρακτορείο των Κάτω Πολεμιδίων Λεμεσού. Συνολικά στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης, παίχτηκαν 3.126.276 στήλες. Ζηλεύουμε και ευχόμαστε στο νικητή να είναι καλοφάγωτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου