Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.


                                                  ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕΤΡΟ!!!
   Είναι σίγουρο πως οι Καβαλιώτες αν μη τι άλλο έχουν χιούμορ. Ή για να το πούμε καλύτερα, αντιμετωπίζουν όλα τα στραβά και τα ανάποδα με χαμόγελο. Η τρύπα αυτή βρίσκετε εδώ και μια εβδομάδα στην διασταύρωση Ομονοίας και Δοϊράνης και δημιουργήθηκε από μια ζημιά στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ. Μια εβδομάδα θεώρησε πως είναι πολύ μεγάλος χρόνος για την επιδιόρθωσή της ο συμπολίτης μας. Έγραψε λοιπόν αυτό το σημείωμα και καθάρισε. «Προσεχώς Μετρό». Άντε σιγά σιγά και ταξίδι στο κέντρο της γης!
                                                   ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ!!!
   Η όμορφη αυτή εικόνα στην Καβάλα τράβηξε την προσοχή μας χθες το πρωί. Ένα δωμάτιο πάνω σε ρόδες, που το τραβούσε ένα άλογο. Όπως μάθαμε πρόκειται για έναν Ολλανδό που κάνει τον γύρο της Ελλάδας, μ’ αυτό τον πρωτότυπο τρόπο. Δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε μαζί του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήσαμε από το διαδίκτυο, είναι θαυμαστής της Ελληνικής φύσης και μ’ αυτό τον τρόπο την απολαμβάνει.

Την μοναδική ελληνική φύση, στην οποία εμείς δεν δίνουμε και τόση σημασία. Στο πίσω μέρος του συρόμενου δωματίου υπάρχουν δύο σημαίες: Η ολλανδική και η ελληνική, αλλά και μια επιγραφή που γράφει «Το σπίτι του Κάρμα».

Όπως φαίνεται ο Ολλανδός ίσως ψάχνει να το βρει, όπως τελευταία κάνουμε όλοι οι Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου