Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ... ΑΧΙΝΟΥ!


   Πως είναι δυνατόν να συνδεθεί μια φωτιά σε σπίτι με έναν αχινό; Κι όμως έγινε κι αυτό χθες Τετάρτη 13 Ιουνίου το πρωί. Ο άνθρωπος πήγε για μπάνιο και αγκυλώθηκε από έναν αχινό. Χθες το πρωί λοιπόν άναψε ένα κερί για να απολυμάνει μια βελόνα ώστε να βγάλει το αγκάθι. Όμως μόλις τελείωσε ξέχασε όπως φαίνεται να σβήσει το κερί, πήρε την γυναίκα του και κατέβηκαν στην αγορά.

   Όμως όταν το κερί έφτασε σε κάποια χαρτιά που υπήρχαν στο υπόγειο του σπιτιού έγινε το κακό. Άρπαξαν φωτιά τα χαρτιά και ευτυχώς κάποιος γείτονας είδε τους καπνούς και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Άμεσα στην περιοχή δίπλα στο παλιό νοσοκομείο έφτασαν δυο οχήματα της ΠΥ με 6 πυροσβέστες και έναν εθελοντή πυροσβέστη.

   Χρησιμοποιώντας αναπνευστικές συσκευές κατάφεραν να μπουν στο υπόγειο του σπιτιού και σε λίγα λεπτά να σβήσουν την φωτιά που δεν πρόλαβε να επεκταθεί στα άλλα δωμάτια και στον επάνω όροφο. Ειδοποιήθηκαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που όπως ήταν φυσικό επέστρεψαν αλαφιασμένοι, βλέποντας πως από μια απροσεξία μπορεί να έκαιγαν το σπίτι τους.

  Μάλιστα η σύζυγος βλέποντας όλη αυτή την κινητοποίηση, έχασε για λίγο τις αισθήσεις της. Οι πυροσβέστες της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες ενώ προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ΠΥ συνεχίζει την προανάκριση αν και η αιτία είναι η απροσεξία των ιδιοκτητών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου